Dívala se...
Ona se dívala jak odchází,
a uvnitř se rozpadla,
pravdu mezi lží teď nachází,
a do samoty se propadla...
Láska může i spálit,
sbližije naše ruce,
milence dokáže vzdálit,
a zničit jejich srdce...
Rána stále krvácí,
dívka se lásky bojí,
láska se v ní však neztrácí,
ale rána se už nezahojí..
Komentáře (5)
Komentujících (2)