Snění prokletím
Když zdá se ti sen,
i v takto bílý den,
každá tvá láska,
bude hned prohraná sázka.
A když čarovná noc,
získá nad tebou moc,
zažiješ krásy,
prokleté časy.
Na konec když vlas šedý,
na poloplné hlavě svědí,
vrátíš se z bdění,
do bílého snění.
JAKO KAŽDÝ SNAD,
JAKO KAŽDÝ VELMI RÁD...
Komentáře (0)