KAMARÁDI Z MOKRÉ ČTVRTI
Anotace: ...zamyšlení nad takyživotem...
Semletí životem na prach
- každý rádobychlap –
Táhnou neomylně denně
Stále stejným směrem.
Kecy, žvásty, plky….plky.
Denně, denně téměř stejně
hlásaj´pravdy pokroucené
Týdny, roky, až jim sami věří taky…
Zahalení dýmem cigár,
Oblak octa, piva, potu,
Cibule, pach živoření..
Smutek z toho, co život není…
Přečteno 352x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)