Úlet
Jak se cítím, když píši básně?
Pocelém těle je mi moc krásně!
Nevnímám svět, co všude je kolem,
žiji jen perem, listem a stolem.
Na bílém triku, co ráda nosím
velká je cedule ,NERUŠIT, PROSÍM!´
Přečteno 319x
Tipy 5
Poslední tipující: Michelll, angelicek, poustevník Jirka
Komentáře (1)
Komentujících (1)