Dcera dvou dob
Ve slávě světa
jsem dcerou dvou dob ,
hypnotizovaná sluncem ,
plodem myšlenek
s totožným cílem
a řinčící zdí .
Vyhlížím nedotknutelný
zakrnělý čas
a slyším jen žalozpěv
se lstivým , chladným akcentem..
Smíme snad zabít naše předky dvakrát ,
bloudit očarovanou vteřinou
v dávno obnošeném šatě ?
..či vzpomene si mysl
opožděným echem ,
jak nerozbít si hlavu
o cizáckou autoritu
a vonět ,
jak má náš květ..
Přečteno 251x
Tipy 20
Poslední tipující: vodnař, Špáďa, strašidýlko-střapatý, 6thSun, WhiteSkull, Lota, j.c., enigman, s.e.n, Psavec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)