DDDDDuše
Hledal jsem duši,
hledal jsem v hlubinách mysli,
na vrcholcích hor,
na dnech jezer a řek,
uprostřed špinavých měst
Hrabal jsem se v odpadcích,
plazil po horkém uhlí,
jež spálilo mé tělo na miliardy částeček,
které vítr lascivně rozfoukal v širé pláně
kde nalezli sladký ráj,
kde nalezli duši mého těla,
skrytou za rudou oponou mého bytí
Přečteno 315x
Tipy 7
Poslední tipující: Ta co te ma v krvi rozpusteneho, takova, kikis, před zkroucením, sluníčko sedmitečné, Mango-Holka
Komentáře (1)
Komentujících (1)