Anotace: jsem ten okamžik prošvih...a přitom stačilo tak málo...zastavit...podívat se...oslovit...
ST! na to snad už nende nic řéct. Láska, zamilovanost dělá divy. Ale řéká se, že pravého člověka poznáme tehdy, až se přávě při tem prvém okamžiku stane něco, co bychom nikdy nečekali, pocit, který jsme ještě nikdy nezažili, podlomení kolen, sucho v krku a bíjící srdce až v hlavě...
09.10.2008 06:03:00 | NikitaNikaT.