Chvilka čaje
Anotace: moment čajového tovaryše
Ticho přerušil zvuk
zvuk padající vody
jen zasvěcenec věděl...
do toho zvuku
se začala šířit vůně
jen zasvěcenec věděl...
potom se opět rozhostilo ticho
léčivé ticho
a pak
ten co seděl
začal pít
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: žabka.kikis, 6thSun
Komentáře (2)
Komentujících (2)