Vůně starých cigaret..
Do ledových marnivých rtů,
se vpijí vůně starých cigaret
a z pochmurných pocitů
se nebudu již víc hvězdám klanět.
Ráno co ráno se straním,
hloupým náhodám, v bludné mlze
a obtížím svou líc stavím,
v neočekávané - touze.
Být či nebýt a bdít,
nad prázdnými dlaňemi,
už nestačí mi pouze chtít.
Všechny iluze byly - dávno ztraceny.
Ptát se kam a tiše pozorovat,
to všechno dění, listí padá
na houlou zem.Nebe obdivovat,
když naše lehká duše stráda.
Slunce se červená, možná zítra
odhodí svůj zlatý stud
a než dočkám se bíleho jitra,
opustím tento zlý blud.
Přečteno 298x
Tipy 18
Poslední tipující: Verule, Tymi14, STIMPRE, jedam, mamina, Myrja, Psavec, Kristine Clary-Aldringen, Holis, Churry, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)