Čtyřživelná jsem - I.
Anotace: Tak mě napadla asociace 4 v jednom...:) no jo, kafařka se nezapře.
Sbírka:
Sebereflexe
.
Navenek - proud řeky
spolu s deštěm smývá
smutky a světa špínu
Uvnitř - kapka rosy
zdobící pavučinu
za slunečného rána
Navenek - pevná skála
co nabízí oporu všem
slabým a unaveným
Uvnitř - zrnko písku
chce se schoulit v těle
malé perlorodky
Navenek - ohnivá tanečnice
Vyzývavým pohledem
ráda provokuje muže
Uvnitř - malý plamínek,
jiskřička, co hřeje v dlani
těsně před svítáním
Navenek – vítr od západu
s chutí hraje si na honěnou
v podzimních korunách
Uvnitř – něžný vánek
líbá Tě na víčka letmo
když znavený uléháš
.
Přečteno 404x
Tipy 38
Poslední tipující: poustevník Jirka, danielsoft, Noc17, 6thSun, kavec, Myrja, Tygropes, Psavec, Holis, labuť, ...
Komentáře (17)
Komentujících (16)