Podzimní deprese
Anotace: Autobus a cesta z Kladna do Prahy
Smutek, láska.
Karta, sázka.
Kdepak spí ta moje kráska?
V podzimním světě hledám útěchu,
srdce mé plné spěchu.
Co když najít nelze,
a všecko to selže?
Budu Sám!!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)