Nevím, kde je začátek anebo konec,
kráčím si stále vpřed a vpřed.
Vracím se ale nedojdu na konec,
jdu po kouli a nenajdu střed.
Podívám se dolů na svoje nohy,
tam dole pod pláštěm něco je.
Chci si splnit některé touhy,
hluboko dole jádro se vyskytuje.
(opět nicmoc - kdybych psal o vesmíru, taky
nedojdu konce a nikdy se nevrátím na stejné
místo, půjdu pořád vpřed vstříci smrti a
nekonečnu).
10.10.2008 16:15:00 | jehlaspichlas
*
Rovník a poledník
v průsečíku
pozemském
hledá
tajemnem
v skleníku
viník a obratník
*
10.10.2008 15:02:00 | HarryHH
Fascinující je, že ta čára nikdy nezmizí a vždycky spolkne téměř celý svět..
09.10.2008 20:44:00 | Chancer