Prostitutka - bohyně
Luxusní paní, děvko k ošoustání,
ženštino, co je strašně lehce k mání,
překrásná dámo, kyprá kurtizáno,
s tebou bych já chtěl promilovat ráno.
A spousta takých jak já kolem žije
jenom tě nazývají prostě - poezie.
Jen já vím, kde je pravda.
Ty, otevřená, vnadná,
moc nesejde ti na tom, co sevřeš ve klíně,
po citech jenom lačníš, tak neurvale chladná,
jsi prostitutka - bohyně.
Přečteno 433x
Tipy 14
Poslední tipující: ziriant, Ýmo, Bloodmoon, Zahir, Psavec, Holis, WAYWARD, Erion Fate, Kristine Clary-Aldringen, Nyja
Komentáře (4)
Komentujících (4)