Sedmihlavá příšera
Bloudí tam dravá
příšera sedmihlavá
u brány duše
příchozí kouše...
I můj cit pokousala
a já bych teď psala,
že jsem se stala rybou,
jež mořem touží plout
s Tebou...
Cesty již nevedou zpět
a vítr odvál stopy v písku
Příšera sedmihlavá má na oběd
dosud nepoznanou lásku...
Přečteno 459x
Tipy 6
Poslední tipující: bobi bobie, UCET KE ZRUSENI, Severka, Holis, Bíša, Rytíř bláznovství
Komentáře (2)
Komentujících (2)