Anotace: tak ať se nestanou, když o jejich dary nikdo nestojí...
Sbírka: Láskou svou...
Věřím na náhodu a možná aj na štěstí, když podaří se, co se má a stane se, co stát se má...
17.10.2008 11:09:00 | NikitaNikaT.
kdybynáhody nebyly, byla by nuda.. i když je fakt, že me taky někdy pěkne stvou :-)
10.10.2008 21:22:00 | Caracol