Marcipánová paní
Máš v sobě talent
v srdci zapálit svíci.
Díky Tobě svět
kouzelný je.
Dívám se na Tebe
přes sklíčka
z duhových barev.
Mám zbožné přání.
Chci mít kousek Tebe
ve své dlani.
Posviť mně na cestu,
má marcipánová paní.
Přečteno 272x
Tipy 11
Poslední tipující: NikitaNikaT., čertíček, Holis, Bíša, Tacca, WAYWARD, nevery
Komentáře (3)
Komentujících (3)