Veselé klubíčko
Klubíčko z bavlnek
hopsá si vesele,
s koťátkem Lechtáčkem,
chechtá se vesele.
Chechtáček s Lechtáčkem
jsou věrní přátelé,
když dovádějí,
chechtají se vesele.
Jeden dělá chochochó,
druhý lechtá do toho.
Když upadne Chechtáček,
směje se mu Lechtáček.
Když vstane Chechtáček,
upadne zas Lechtáček.
A tak je to stále dokola,
kdo těm dvěma odolá.
Chci být jako malé kotě,
co si hraje a spí v botě.
Prochechtá se životem,
chochochó, cho chochochó.
Přečteno 234x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., čertíček, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)