Mrak
Širá a rozlehlá hladina moře,
vlna se za vlnou bouřlivě valí,
člověk je strnulý v němé pokoře,
černý mrak nad vodou slunce dnes halí.
Halí jej ve smutný deštivý závoj,
prázdnota proniká skrz Tvoji kůži,
v pistoli zbývá jen jediný náboj,
naposled přivoníš k voňavé růži...
Přečteno 340x
Tipy 6
Poslední tipující: kikis, lavec, fuu, face to face
Komentáře (1)
Komentujících (1)