Troska
Anotace: jednou ještě na intru....
Když tma okolo tebe tě obímá
a celej svět ti usíná
ty nejseš vždycky nevinná
a proto tě svět proklíná
Vždyt stejně se ti všechno ztrácí
jen si zpíváš jak láska se zvrací
chtěla by si zničit čas,nebo všechno vrátit zpátky
ale je to všechno v nás,na botách máš samý zvratky
Nikdy nebude ti líp
nikdy nebudeš mít to co chceš
i kdyby pes starej chcíp
ty stejně hned neumřeš
Budeš muset přežívat
alkoholu užívat
ve psychu a samotě
díru mít furt na botě
Občas slzu někdy smích
držet smůlu v rukách svých
občas krev nůž pod kůží
ty pak ležíš pod růží
Nic neni s tebou v pohodě
když zvracíš i po vodě...
Komentáře (0)