Závislost

Závislost

Anotace: jedna z věcí co mě doprovází...

Nemůžeš se zastavit
musíš pořád v tomhle jet
nevíš jak se zabavit
nechceš střízlivej mít svět

S alkoholem jedna ruka
na hlavu mi někdo tuká
kdo to může bejt
policejní šmejd

Od rána až do večera
ani nevíš čí si dcera
od večera do rána
seš pořád nažraná

Miluješ už jen svou flašku
na ostatní sereš z vršku
stejně žádnou šanci nemáš
i když ji furt marně hledáš

Kdo by o tebe stál
aniž by se ti smál
kdo by s tebou chtěl být
když musíš každej den pít

Alkohol je konec tvuj
nikdy neřekne ti:,,stuj"!
pít ho třeba nemusíš
jestliže se objesíš!!!...
Autor NINA HAGEN, 09.10.2008
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Je to drsné... Tak držím palce!

14.10.2008 00:39:00 | Krokodylekx

líbí

...s alkoholem jde se poprat,je to lehčí než s životem,tak to zkus,já se s ním peru teď

11.10.2008 00:26:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel