UVYJU*
Anotace: ...no,* = výmysl.
.
Uvyju* věnec
přímo
na měsíc
pak
ti ho dám
Hladovou vášní
pomalu
rozplétám
do drobných kvítků
rozkoše
tělo tvé
zulíbám
Hrdelní zvuky
šeptají
lásku
jak po provázku
do tebe
pronikám
Vlčími drápy
celou
tě objímám
v tu chvíli
cítím
že nejsem sám
Pekelný tanec
vyjících
šakalů
těla
se nad rámec
přírodních úkazů
zmítají
v křečích
extáze
pro kousek sousta
přítomnost
slastná je
Lví vrnění
kočičí pláč
olízat
pohladit
nasát náš pach
hyjeny čekají
kousek
než dál
rozdrásán na duši
utíkáš za smečkou
na rány
zůstaneš sám
Za měsíc
vychází Měsíc
zas budeš vít*.
.
Přečteno 310x
Tipy 38
Poslední tipující: PIPSQUEAK, poustevník Jirka, jita.1965, maliska, spare, a_tao, Holis, Jin, Myrja, Bíša, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)