Vítat ráno
Jako starý šaman
do váčku z kůže
barevné kamínky
lísteček růže
sušený zázvor
péro sokolí
na lesní mýtině
vyběhnout do polí
na luční květině
ať jsi kdo jsi
popíjet k snídani
kapičku rosy
dýchat si do dlaní
ať jsi kdo jsi
Přečteno 288x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Myrja, Triffid Kolbe, denebrin, drahý, Tacca
Komentáře (1)
Komentujících (1)