Dvě páteční rána
Anotace: ... a takhle si tu žijem....
Ráno první, v tramvaji
Pane! Na to že se neznáme,
jste neskutečně drzý.
Dýcháte mi do ucha,
lepíte se na záda
vím o vás snad už všechno....
Jé slečno, promiňte...
šlápla jsem vám na nohu?
Já vážně nerada, to víte
dopravní špička....
Vystupujeme každý na své zastávce....
//////////
Dnešní páteční ráno
Kolony aut na Hradecké
jako světelné šňůry
přerušované jen
snahou semaforů o spravedlnost.
Honem, snad stihnu zelenou...
No nic, počkám na další...
Tři věžáky v dálce
zabalené do ranní mlhy,
pohled do nebe hlásí hezký den
osamělé rameno jeřábu,
bizardní ukazatel směru
ven ze stavby....
Prokličkovat partičkou
ukrajinců předstírajících práci.
Vezmu to radši zkratkou kolem plotu
Ještě potkávám dva pejskaře
a končím v cíli.
Příchod..7:03
.
Přečteno 333x
Tipy 26
Poslední tipující: poustevník Jirka, Simísek, Myrja, Bíša, Dota Slunská, jedam, Zahir, labuť, WAYWARD, Noc17, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)