Chystej se
Chystej se k dílu
rozhýbej své kosti
umělče
přišli hosti
bude práce
zase
konečně přestaneš zahálet ...
Není čas otálet
vezmi si metr, papír, uhel,
hlínu a dláto
Stojí to za to
vytvoříš další dílo ...
Pro mne bronz a pro něj zlato ...
Už v ruce držím ten flakon
tak chystej se, umělče z Verony ...
Přečteno 377x
Tipy 24
Poslední tipující: Manon.H, Holis, Triffid Kolbe, vodnař, hanele m., NikitaNikaT., shakespeares, střelkyně1, Myrja, Pišák, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)