A já vezmu tých mydlivých bublin a pomužu Ti křídla umýt... zase bílá budou a určitě né na ruby, neb adělem jsi krásným ve svých básní.
13.10.2008 16:32:00 | NikitaNikaT.
pěkné....ta slovenština je k tomu hrozně pěkná :) zní to... měkce... prostě zas plácám :) zkrátka dobře napsaný..!
11.10.2008 12:28:00 | stmivani.na.lepsi.casy