Opouští mne
Proč se z mé mysli vytrácí
jen šťastné vzpomínky?
A špatné zůstávají.
Zapisují se znamínky
na mém těle
-na mém charakteru.
I když (psychologie) tvrdí,
že dobré zůstane
a špatné zapomenu...
Nechci si stále stěžovat,
jak mizerně se cítím.
Co jiného mi ale zbývá?
Přemýšlet nad (ne)bytím?
Když opouští mne i sama Múza...
Přečteno 304x
Tipy 10
Poslední tipující: mauvais-ange, strašidýlko-střapatý, mamina, Psavec, enigman, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)