KUNDA
Anotace: ryzí miniatura, no ne? .)
KUNDA JE PŘÍSTAV
KUNDA JE ŘEKA
KUNDA JE MÍSTO
A NA CEMENT ČEKÁ
řekne-li vám básník toto
neinterpretujte zle
jeho těžce sprosté motto
/čtyři verše přidrzlé/
každý může mít svou pravdu
já mu jeho neberu
Kunda leží na pobřeží
estonského severu
Přečteno 543x
Tipy 13
Poslední tipující: Paralelní možnosti, CorrimsonTom, Holis, Psavec, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba, Tacca, Bíša, cevert
Komentáře (4)
Komentujících (4)