Vše na tomto světě je lež lež lež
Anotace: a nebo lžu já...co myslíte...
Měsíc stoupá
a lampa dohořívá.
Vše na tomto světě
lží se stává.
Vše lží se stává
a to je pravda!
Vše lží se stává
mě to nehřeje.
Vše lží se stává
proč se tak děje?
Čekají na poslední duši
čekají na posední duši...
A tam nahoře měsíc září
se slzami v tváři.
Lež je to co se vleče
lež nikam neuteče.
Lež je vzpoura ukrytá
závojem noci přikrytá!
A tam nahoře měsíc září
se slzami v tváři.
Lež je lež
lež je pravda!
Lež je lež
co je zrada?
Kde je ideál?
Najdeš ideál?
Kolikrát ještě se to stane?
Kde slunce vyjde dalšího dne?
Měsíc zas a zas stoupá
a lampa ještě doutná...
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: 6thSun
Komentáře (1)
Komentujících (1)