SEN jen můj SEN
Anotace: ...cimbuří snů inspirováno - jita.1965 (věnuji ji jí)
.
Černo
černotmoucí tma
Problesky
Paprsků barevných koláží
přítulné ticho
Nekontrolovatelné
Dozorcem konvence opomíjeno
rozumem předpisů
Zatraceno
Sen
jen můj sen
Nahý a strohý
Své sny necpu do cimbuří
rozhazuju je do polí
Třeba se uchytí
Vyklíčí v tvém náručí
bez vět a pavučin
Chapadel nepochopení
Neb stanou se potravou
pro ty co nevěří
Stejně je sny neminou
Příjdou a odejdou
později pominou stále je děsí
Já zase odcházím
Jako ve snách snít sen
.
Přečteno 306x
Tipy 32
Poslední tipující: PIPSQUEAK, a_tao, střelkyně1, Belmon, jita.1965, Myrja, Psavec, maliska, Bíša, labuť, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)