Anotace: Mé pocity, když jsem opustila přítele a dala přednost jinému... Kdo nezažil, nemůže poznat těžkost tohoto okamžiku, kdy si prostě musí vybrat.
To víš, že to vím dost dobře.. a ještě když jsem si to živě představila .. hodně silný zážitek.. jsem ráda že píšeš - budeme mít k sobě zase o něco blíže sestřičko :)
19.11.2008 11:07:00 | Etain
Etain: taky asi budeš jediná, kdo ji dokáže opravdu pochopit, nebot ti určitě došlo o koho a kterou situaci v této básni jde...
19.11.2008 11:02:00 | Lissa
Myslím že nemusím říkat víc, než to, že mi u této básně běhal mráz po zádech...
19.11.2008 10:59:00 | Etain
Hodně skáče rytmus, prakticky v každé sloce... Ale na tom nezálěží, básně mají vyjadřovat pocity...a ty jsi vyjádřila +
11.10.2008 17:43:00 | Simísek
i to se asi v životě stává,že si člověk musí mezi dvoumi vybrat,je to ale hrozně smutné,pro oba dva.
11.10.2008 09:43:00 | mikyša