Anotace: Věnováno všem, kteří něco takového taky prožívají... Přeju jim hodně sil...
Neboj, držím Ti palce, aby se vše v dobré obrátilo. Budu na Tě myslet....také jsem si už několikrát poležela v nemocnici a zatím...ťuky ťuk...vždy to dobře dopadlo.
13.10.2008 14:38:00 | JaniHani
Nemocnice znám, když bolesti mám. Nevím, kdy operace čeká mě, zatím to řeším kapačkami. ST! za upřímnost. Aj já se pokaždé bojím, aj když vím, co mě čeká.
13.10.2008 13:22:00 | NikitaNikaT.