Salamandr..
Anotace: .. ohnivý (inspirace - Monte Vesuvio)
Utíkám před chladem do středu Země
do jícna vulkánu skočím, je ve mně
v tekutým NiFe se chci nahej koupat
líbat se s lupeny ohnivých poupat
jaký pak fujtajksl, oheň je k snědku
ještě si kliďánko dopřeji špetku
odtáhnu pak na svý ohnivý lože
na polštář z magmy, jež po tvářích klouže
nechci zpět na zemskou skořápku zvenčí
zevnitř mě oheň žhne, můj stín se tenčí
s rudýma očima, se rty do bíla
líbím-li se Ti, přijď.. hic - to je síla
Přečteno 487x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, NikitaNikaT., Iva Borecká, Simísek, enigman, labuť, Lorraine, spare, stmivani.na.lepsi.casy, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)