DJ Steh
V dobách revivalů
pustil jsem Hálu
na technopárty v Záhřebu
plechovky na mou hlavu
se sesypaly vzápětí
bylo mi jak zvířeti
po pár dnech
mi říkaj DJ Steh.
Přečteno 249x
Tipy 6
Poslední tipující: Zpátky, Holis, sondulacek, Churry
Komentáře (2)
Komentujících (2)