Samuraj
Anotace: poskládaná z pocitů
Podzimním variacím
zaprodává
Pomněnkám vzdychá
a korálky cinkají každičkou noc
o břidlicové úsměvy
kradmých dlaní
Plachost řas
Mozaikové slzy
v obrazech utrpení
válečníka v plyšové zbroji
Sdílíme nevinné
pavoučky vinných cest
Přečteno 322x
Tipy 20
Poslední tipující: Vlk v rouše, Marfuša, Thesssinka, hanele m., jedam, teranosaur, Severka, Psavec, Holis, Kyle, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)