U přívozů...
Anotace: nevyzpytatelných...
Ve stínu
šelestivého smíchu
srdcí lístků
červených dubů
u sukovatého stolu
s vůní pryskyřice
na terase světa
sfoukl jsem pěnu
hořkostí z žejdlíku duše…
s chutí jsem upil
řízné mízy z chmele
dva kroky
průhyb
krátký švih
a sleduji
culící se
sám sobě
sebe coby
hliněnou kouli
valící se
po hrbolaté dráze...
slepě
razím si cestu
lesem kuželek
z lip…
potlučený
plný šrámů
pořád věřící
že jednou bude líp…
takový způsob
rozmarných podzimů
zdá se mi...
býti šťastným…
Přečteno 319x
Tipy 21
Poslední tipující: Triffid Kolbe, NikitaNikaT., Jin, spare, Churry, Holis, labuť, střelkyně1, Tacca, Bíša, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)