..útržky z deníku..II.
Anotace: ..staré básnění..emotivní závěr roční známosti beze smyslu..
..v den druhý se mi slova naráz přerušila
..neboť i mlčení..i text..by měl jen tentýž výsledek
a s večerem mne náruč uklidnila
..tím přerušil se zdárně hněvný vztek..
v den třetí rychlost zjevně dala
volnost mým myšlenkám i pocitům
(vítr jsem předehnala)
a slova zase unikala rtům..
večer se přehoup´lehce v taneční extázi
a noc jen moudře skryla nemravné obrazy..
čtvrtý den vbrzku ožil
..na slova nezbyl čas
rok do rukou mi vložil..
(a růži Všehochuť měl v ústech kostitřas)
káva protekla hrdly..v pohledu střetnutí
přiválo pochopení..zmizelo vzplanutí
..a dnes..den pátý v pořadí mne navštívil
a další rok tím bezděk započal
..sníh padá..mysl očistil
svým kvapným polibkem. JDEM DÁL...
Komentáře (9)
Komentujících (8)