Nany... můžeš... můžeme... ale "Zaslepen ponížením pohřbil lásku..." to vystihlo dokonale... mám tě strašně ráda ( a píšeš moc pěkně;))!!!<3(emo srdce;DD)
14.10.2008 22:40:00 | okousaná od světlušek
Nany... můžeš... můžeme... ale "Zaslepen ponížením pohřbil lásku..." to vystihlo dokonale... mám tě strašně ráda ( a píšeš moc pěkně;))!!!<3(emo srdce;DD)
14.10.2008 22:40:00 | okousaná od světlušek