Strach
Anotace: Myslím, že každý máme nějaký ten strach...
Srdce bije mi jako na poplach,
už zase mám ten svůj strach...
Strach můj život provází,
ani trochu si mě neváží,
tahá mě všude sebou,
tudíš chodíme vždycky ve dvou...
já a on...
Společně kráčíme po světě
i lásky nám bylo trochu přáno...
Srdce nám tlouklo pro tebe,
to bylo tak navždy dáno...
Prosím svůj strach,
ať nechá mě volně dýchat,
Už ani ve svých snách,
já nechci o něm slýchat...
Tak táhni už pryč,
má noční můro...
A nikdy se nevracej na zpátek,
ani ve všední den,
ani ve svátek...
Přečteno 282x
Tipy 9
Poslední tipující: Agniezka, Holis, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Zahir, sondulacek
Komentáře (3)
Komentujících (3)