Za idol vybral si figurínu
Za idol vybral si figurínu,
a každý den stál u výlohy,
a každý večer prosil bohy
o malý zázrak v obchoďáku.
Až jeden z bohů pro tu psinu
oživil jeho figurínu.
Jenže to byl bůh podvraťáků:
z prosebníka je figurína
a ona chodí nakupovat jinam.
Přečteno 246x
Tipy 8
Poslední tipující: Jan Voralberg, fuu, Blázen? =), Holis, zzlatý, Franti, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)