Před svítáním
Anotace: citu cit se rozevírá, stále věří... život svírá
kosti s kostmi poskládané
zrak ve kterém oheň plane
stranou dolů půlka čela
zabořená do popela
na asfaltu oči žhavé
zvířete jež vzduchem plave
v řevu utišelých cest
noční srnu tlamou smést
příkopa ji v náruč vítá
ticho. ticho. brzy svítá
Přečteno 334x
Tipy 2
Poslední tipující: Marfuša, saddova
Komentáře (1)
Komentujících (1)