Ohlédla jsem se zpět
Anotace: do minulosti,... paráda, že už to nebolí
Zvláštní okamžik,
kdy pohlédla jsem
do tvých očí
a tělem rozehrál
svou symfonii klid.
Už je to dávno,
i když stále ještě vím,
jak chutnaly slzy,
co po nocích
běhaly mi po tvářích.
Byla jsem hloupá,
naivní a mladá,
a Ty ses prostě stal.
Jako ten sen, co k ránu
změní se na noční můru.
TEĎ
zbyla mi jen vzpomínka
nikterak krásná
a zkušenost
však nad zlato cennější…
Přečteno 360x
Tipy 14
Poslední tipující: NikitaNikaT., Triffid Kolbe, hezule, kryndy, Holis, Psavec, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)