Anotace: začíná citátem z textu Visacího zámku, inspirace k takovému naivnímu přáníčku. Za inspiraci děkuji :-)
je to zajimave doli a telo je dulezite,je to schranka por srdicko a dusi =) i kdyz je pravda ze ja se az naposlednim miste divam jak to fesakovi slusi,,, =)
20.10.2008 14:45:00 | strašidýlko-střapatý
pro LadyLoba Seeking:
Co srdce a dušička? ono je velké ona maličká.. ;-)
krásná otázka.. snad jiní posoudit by mohli, jestli Tebou zmiňované části mého jsoucna opravdu existují v dostatečné míře.. :-D
12.10.2008 19:36:00 | certsest
JJ, díky za názor. Měly svůj důvod, proto vznikly. Každému se líbí něco jiného a respektuji každý názor. Snad jiné moje pokusy dopadnou i u Tebe lépe ;-)
12.10.2008 19:29:00 | certsest