Nedělní
podivné nedělní podvečery
na žitné ulici
řekli mi dneska rohlíci
že prý jich
paní na rohu
neprodala dost
tak je tam teď tesco.
(řekli mi malí modří poníci
že už jsem na ně
moc stará a moc mladá)
žitná ulice
je ječnou
(vždycky jsem si je pletla
a ta paní na rohu
se mi smála)
podvečerně smála
žitně ječně rohlíkově
smála.
Přečteno 298x
Tipy 11
Poslední tipující: timotej, Holis, Psavec, WAYWARD, Churry, spare, adida, shakespeares
Komentáře (6)
Komentujících (6)