jen důvod k tomu musí být...
pak stačí nalít petrolej
škrtnout a lampu zapálit
15.10.2008 18:36:00 | Šerpík 1
Jo ,vyjít tak z té štoly ven
a dívat
se jiným pohledem
jen tak slunci do tváře
15.10.2008 10:53:00 | Vivi.~2
Hledej šmudlo :o)))
vem si minolovku
ten klíč zas najdeš
věřím tomu
zas najdeš pokoj v duši
a cestu zpátky domů...
teda když se ti pod nohy
nepřiplete zase černá kočka
věřím v lásku..
a kdo věří ten se dočká..
:o))pampelucha
mám ráda starý haraburdí víš chjo au
13.10.2008 19:43:00 | Nút