Nejsi jediný člověk kterému tohle vrtá hlavou. Je spousta vědeckých tvrzení, že nic čemu by se dalo říct drak neexistuje. Ovšem je také spousta seriózních vědeckých tvrzení že něco jako draci existovat mohlo. Takže vědci si s tím neví rady. Co víš, třeba nějakého potkáš. Já už jich pár viděl...
13.04.2009 14:42:00 | Myghael - the Lord of Absurdity