nezodpovězené
Anotace: ......................asi týden stará
jak může dát země, kterou projíždíte, naději?
jak může vám dát odpovědi na otázky,
na které jste se nechtěli ptát?
může z vás láska udělat blázny?
a když ne ona, tak co?
chápete někdy svět?
/ skutečné jest neskutečno.
bez lží.
jen čistá zoufalost. /
Přečteno 239x
Tipy 6
Poslední tipující: Layla., 6thSun, Bíša, embryo v hlave
Komentáře (0)