Anotace: rádoby lhostejně...........
já nevim, jestli vim....vlastně vim, že vůbec nic nevim /sokrates byl v tomhle borec/ ale prostě tušim a nevim jak ty to vidíš dál nebo jestli se tim chceš nějak zaobírat, každopádně víš, že kdyby cokoliv, tak tu budu.... /a to sem každopádně furt byla, jen to asi neumim prostě dát správně najevo../.... asi takhle.... jestli fakt miluješ, nevzdávej se toho, protože je hrozně těžký tu lásku pak zas najít...ono to sice zní blbě a kýčovitě, ale je to tak...
13.10.2008 18:04:00 | stmivani.na.lepsi.casy