Válka
Anotace: tohle mě prostě napadlo...
Válka
Ten, kdo žije v míru a válku nezná
Tomu se tohle téma ani trochu zajímavé nezdá…
Ten, kdo strach prožívat z války nemusí,
Tomu se válka nehnusí…
Válka je však to největší zlo,
Co kdy naši zemi ovládlo…
Je to prostředek moci a zloby,
Ze kterého jdou na člověka i mdloby…
Je to prostředek, který si člověk vymyslel na člověka,
Kterým ho chce zničit, poškodit,
Život zahodit a co nejvíc poničit…
Krutě odtrhnout od rodiny a všech radostí…
Válka, ta člověka změní
Od základu
Válka, proti té obrana není
Jedině konec v zatracení…
Válka je na člověka bič
Říká člověku, druhého člověka znič…
Válku nechtěj zažít
Ani omylem…
A co říct závěrem?
Válku neznám, poznat nechci,
Že je dobrá
Jsou jen kecy!!!
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: Karmínka
Komentáře (2)
Komentujících (2)