Krásně jsi popsla své pocity,máš v sobě ohromnou sílu,
kterou Ti mnozí můžou závidět:)))ST
14.10.2008 15:50:00 | Holis
Strašně moc bych Ti ten den přála! Máš srdíčko na dlani a to je fajn. Držím Ti palce.
13.10.2008 20:30:00 | Iva Borecká
Vždyť Ty jsi úplně NORMÁLNÍ. Máš cit, touhy, srdce....jako my všichni.
A že nějací hlupáci Tě okukují, no a co...to oni jsou nenormální. Tak hlavu vzhůru. A propó: když se chce všechno jde, jen najít tu správnou cestičku k vytouženému cíli. Tak držím pěsti ať máš štěstí.
13.10.2008 14:32:00 | JaniHani
Silná básenka, nejsi nenormální... toužíš po něčem, jako mi ostatní, co nemůžeme mít... jenom trochu jinak.
13.10.2008 13:24:00 | NikitaNikaT.
Tak jeden den možná... ale já bych teda nechtěl vidět ani náhodou. Jsem rád, že mám plný invalidní důchod a že nemusím makat na plný úvazek.
13.10.2008 10:33:00 | Zahir