O den dřív, než Jedamovo "Přežívání". Proč je mi to tak povědomý? Včera jsem přemýšlela také na téma "byli jsme? nebyli? Jsme vůbec a žijeme, nebo je to jenom iluze?... Hlavně se z toho nezbláznit :o)
Moc krásná báseň! Díky za pohlazení - nejsem v tom /zdá se/ sama... :o)
14.10.2008 13:46:00 | Hannazka
Byli - nebyli...?...já neříkám tak...ani tak...ale na moje slova určitě dojde...
13.10.2008 23:46:00 | G.P.
škoda, že nemám zvonec... aspoň by ti další beran mohl zazvonit na dobrou noc :)...
13.10.2008 21:44:00 | prostějanek